2016-03-05 11:12:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne döntsön ma fontos ügyekben!

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma nincs jó kedve, nem szívesen vesz részt a családi programokban. Ne is próbálja megjátszani magát, egyszerűen várja meg, míg elmúlik ez a tranzit, rövidesen úgy is vége lesz. Pihenjen minél többet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma hajlamos lesz a depresszióra, ráadásul az események rákényszeríthetik arra, hogy szembesüljön a hibáival is. Figyelje meg a reakcióit, mert abból rengeteget tanulhat önmagáról. De ne vegye túl komolyan ezt az átmeneti lehangoltságot, hamarosan úgyis elmúlik a rossz kedve!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Remekül alakul a napja, minden úgy történik, ahogy azt korábban eltervezte. Egy beszélgetés során fontos információkhoz juthat, ezek a hosszú távú terveit is befolyásolni fogják.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma képes lesz bármely párkapcsolati problémáját nyíltan, érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, most megkísérelheti a nehézségek tárgyilagos, józan rendezését.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll. Alkotó energiái új lendületet kapnak, így most befejezheti azokat a feladatait, amelyeken már jó ideje dolgozik. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az csak tisztán testi vonzalomra épül, így nem valószínű, hogy tartósnak bizonyul.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ha ön egyedülálló, akkor most jobban átérezheti a magányát, mint egyébként. A mai nap alkalmas az ismerkedésre, ne szalassza el a lehetőséget! Este menjen el szórakozni a barátaival.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Problémái támadhatnak abból, hogy nehezen tudja kifejezni az érzéseit. Néha ez a tranzit ideiglenes vagy végleges szakítást jelez, ugyanakkor az ilyenkor kezdődő kapcsolatok tartósak és komolyak lehetnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Érdemes megvitatni és tisztázni a partnerével az elvárásaikat, vágyaikat. A bolygóállások azt jelzik, hogy most egy idősebb személytől kaphat értékes tanácsokat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Párkapcsolati kérdésekben őrizze meg az objektivitását, ne támasszon túlzottan nagy elvárásokat a másik felé. Az érzelmi konfliktusok tisztázására alkalmas a mai nap!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Váratlan fordulatokra számíthat ma, ezek kedvezőek és kedvezőtlenek is lehetnek… Amennyiben egy új kapcsolata kezdődik, az minden bizonnyal izgalmasnak ígérkezik, de nem biztos, hogy tartós is lesz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. Most képes lesz elfogulatlanul közelíteni a problémákhoz, ma rendezheti az esetleges családi konfliktusokat. Ha ma megismerkedik valakivel, akkor valószínűleg mély szerelem alakul ki a románcból!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Most sötétebb színben láthatja a dolgokat, mint amilyenek azok a valóságban. Ne hozzon döntést semmilyen fontos kérdésben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: